За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

Комплекс от апартаменти Jardín del Atlántico се намират само на няколко минути от плажа Плая дел Инглес (200 м.) на южното крайбрежие на Гран Канария и разполага удобни апартаменти с площ от 47 кв. м. Заобиколени от озеленени градини, тези добре оборудвани апартаменти разполагат с всичко необходимо. Можете да се отпуснете в салона си или да отпиете студена напитка на собствения си балкон. Храненето може да е както в кухненския си бокс, така и в ресторанти наблизо - изборът е ваш. Можете да се възползвате максимално от трите басейна и тенис корта, докато децата се забавляват в зоната за игра. Ако искате ден на плажа, пясъците на Плая дел Инглес са само на няколко минути пеша по пътя.

Наблизо има и добър избор от оживени барове.Голф игрището Maspalomas е на 2 км и е само на 15 минути път с кола до летище Гран Канария.

В стаите

Всички 334 апартаменти в Jardín del Atlántico са оборудвани със собствен балкон, самостоятелна баня, кухня и хол-трапезария с разтегателен диван. Има и телевизор с плосък екран. 

Хранене

Заобиколен от градини, този хотел разполага със собствен ресторант на шведска маса и бар край басейна.

Плаж

Граничещ с плажовете на Сан Агустин на изток и Маспаломас на запад, широкият Плая дел Инглес има претенциите, че е един от най-известните плажове в Европа. Благодарение на мекия климат на Гран Канария той е изключително популярен през цялата година и е една от най-оживенате туристически дестинации в цяла Испания. Този пълен с развлечения и слънчев плаж предлага всякакви развлекателни и спортни дейности, включително водни ски, ветроходство, уиндсърф, водни ски и много др.

По плажа има изобилие от обществени удобства и душове, както и павилиони за продажба на студени напитки, сладоледи и други освежителни напитки. Разположен е в непосредствена близост до пясъчните дюни Маспаломас, има нудистки район и секция, която е популярна сред гей общността близо до Bar 7.

За хранене или освежаваща напитка - Paseo Marítimo, 2-километрова алея, пълна с ресторанти, закусвални, заведения за бързо хранене, увеселителни аркади, ирландски пъбове, немски бирарии, интернет кафенета и магазини за сувенири. 

Забавление

Заобиколен от градини, този хотел разполага със собствен ресторант на шведска маса и бар край басейна. Има детски басейн, стая за игри, миниатюрен голф и тенис корт. В рецепцията е осигурен безплатен WiFi.

Оценки и коментари